9mm massief


9mm parket bestaat uit 9mm massieve planken gelijmd en genageld op onderparket. De massieve parketvloeren zijn in franse eik of andere houtsoorten met breedtes van 6cm tot 23cm in 7 verschillende selecties van extra tot rustiek. U kan Uw massief 9mm parketvloer kiezen volgens breedte, kwaliteit en legpatroon.

Planken vloer


Plankenvloer bestaat uit 14mm en 20mm massieve planken die worden verlijmd met tand en groef. Plankenvloer zijn in franse en europese eik met verschillende diktes tot 20mm, breedtes tot 40cm en kwaliteiten van 1e tot rustiek .

Half massief


Halfmassieve parketvloeren zijn parketvloeren die bestaan uit een onderlaag van berken, multiplex of eik met een toplaag van 2mm,4mm of 6mm in verschillende diktes, breedtes en kwaliteten. Een halfmassieve parketvloer kan ter plaatse afgewerkt worden of vooraf afgewerkt worden met beits, olie of vernis. Halfmassieve parketvloeren zijn mogelijk in verschillende types eik, alsook in verschillende houtsoorten.

Opschuren


Hebt een bestaand parket of een nieuwe woning gekocht met een bestaand parket en had U graag dit graag opgeschuurd met een nieuwe afwerking? Maak dan een afspraak om samen ter plaatse te bekijken welke afwerking mogelijk is.