Toonzaal

Indien U zelf Uw parketvloer wenst te plaatsen, bent U tevens bij ons aan het juiste adres.
Wij adviseren U met onze kennis van plaatsing en hout, zodat U gerust aan Uw eigen plaatsing van het gekozen halfmassief, eventueel reeds vooraf afgewerkt, parket kan starten.

Indien U wenst wordt Uw parket aan huis geleverd met advies en hulp bij de opstart van de plaatsing van uw parket. U kan altijd terecht bij ons mocht U vragen of bijkomende problemen hebben tijdens de zelfplaatsing.

In onze toonzaal zijn onze diverse parketvloeren te bezichtigen met ontelbare mogelijkheden en afwerkingen voor de zelfplaatser. De toonzaal is open op maandag en vrijdag van 14u tot 18u.

Op zaterdag van 10u tot 18u en op tevens kan altijd een afspraak gemaakt worden op andere dagen.

Vermeylen schilderwerken – parketvloeren is een bedrijf die sinds 1952 actief is in de interieur en afwerking in Roeselare en omstreken.

Wij zijn reeds aan de derde generatie toe. In onze werken volgen wij continue, de nieuwste trends.
Startende van een schildersbedrijf in Roeselare zijn wij geëvolueerd naar een bedrijf waar wij de mogelijkheid aanbieden om alle uitvoeringen met parket te combineren met kwalitatieve schilderwerken.

Aangezien wij bij vele projecten en opdrachten beide diensten, m.n. parket en schilderwerken kunnen leveren, garanderen wij een vlotte en volledige planning en afwerking.

Daarbij wordt voor de klant de opvolging vereenvoudigd, zodat alle afspraken met diverse aannemers onder elkaar verminderen. Door de structuur, persoonlijk en familiaal karakter van Vermeylen parket en schilderwerken geven wij een kwalitatieve garantie, waarbij de klant persoonlijk wordt behandeld met het nodig voorkomen, beleefdheid en correcte service.